Against a backdrop of drastic changes in economy and population structure, younger Americans are drawing a new 21st-century road map to success, a latest poll has found.
Across generational lines, Americans continue to prize many of the same traditional milestones of a successful life, including getting married, having children, owning a home, and retiring in their sixties. But while young and old mostly agree on what constitutes the finish line of a fulfilling life, they offer strikingly different paths for reaching it.
Young people who are still getting started in life were more likely than older adults to prioritize personal fulfillment in their work, to believe they will advance their careers most by regularly changing jobs, to favor communities with more public services and a faster pace of life, to agree that couples should be financially secure before getting married or having children, and to maintain that children are best served by two parents working outside the home, the survey found.
From career to community and family, these contrasts suggest that in the aftermath of the searing Great Recession, those just starting out in life are defining priorities and expectations that will increasingly spread through virtually all aspects of American life, from consumer preferences to housing patterns to politics.
Young and old converge on one key point: Overwhelming majorities of both groups said they believe it is harder for young people today to get started in life than it was for earlier generations. While younger people are somewhat more optimistic than their elders about the prospects for those starting out today, big majorities in both groups believe those “just getting started in life” face a tougher a good-paying job, starting a family, managing debt, and finding affordable housing.
Pete Schneider considers the climb tougher today. Schneider, a 27-yaear-old auto technician from the Chicago suburbs says he struggled to find a job after graduating from college. Even now that he is working steadily, he said.” I can’t afford to pay ma monthly mortgage payments on my own, so I have to rent rooms out to people to mark that happen.” Looking back, he is struck that his parents could provide a comfortable life for their children even though neither had completed college when he was young. “I still grew up in an upper middle-class home with parents who didn’t have college degrees,” Schneider said. “I don’t think people are capable of that anymore.”
36. One cross-generation mark of a successful life is_____.
[A] trying out different lifestyles
[B] having a family with children
[C] working beyond retirement age
[D] setting up a profitable business
37. It can be learned from Paragraph 3 that young people tend to ____.
[A] favor a slower life pace
[B] hold an occupation longer
[C] attach importance to pre-marital finance
[D] give priority to childcare outside the home
38. The priorities and expectations defined by the young will ____.
[A] become increasingly clear
[B] focus on materialistic issues
[C] depend largely on political preferences
[D] reach almost all aspects of American life
39. Both young and old agree that ____.
[A] good-paying jobs are less available
[B] the old made more life achievements
[C] housing loans today are easy to obtain
[D] getting established is harder for the young
40. Which of the following is true about Schneider?
[A] He found a dream job after graduating from college.
[B] His parents believe working steadily is a must for success.
[C] His parents’ good life has little to do with a college degree.
[D] He thinks his job as a technician quite challenging.
36 答案 B having a family with children
解析：此题是细节题。根据关键词定位到第二段第一句Across generational lines,…including getting married, having children…即成功的标志包括结婚生子，故而正确选项是B having a family with children.
37 答案 C attach importance to pre-marital finance
解析：此题是细节题。根据关键词定位到第三段第一句Young people…to agree that couples should be financially secure before getting married or having children…即年轻人认为夫妻在结婚前或者生小孩前应该在经济上是稳定的，故而C attach importance to pre-marital finance为正确答案。
38 答案 D reach almost all aspects of American life
解析：此题是细节题。根据关键词定位到第四段第一句…those just starting…will increasingly spread through virtually all aspects …即这些期待即将渗透到美国生活的各个方面，故而D reach almost all aspects of American life为正确答案。
39 答案 D getting established is harder for the young
解析：此题是文中人物观点题。根据关键词定位到第五段第一句…it is harder for young people today to get started in life than it was for earlier generations. 即与年长者相比，现如今的年轻人维持生计更加困难，故而D getting established is harder for the young为正确答案。
40 答案 C His parents’ good life has little to do with a college degree.
解析：此题是正误判断题。根据关键词定位到第六段第五句Looking back…his parents could provide a comfortable life for the children even though neither had completed college when he was young.即父母即便没有上过大学但仍旧可以为孩子提供舒适的生活，故而His parents’ good life has little to do with a college degree.为正确答案。
Read the following text and answer the questions by choosing the most suitable subheading from the list A-G for each of the numbered paragraphs(41-45).There are two extra subheadings which you do not need to use.Mark your answers on the ANSWER SHEET.
[C]Express your emotions
[D]Don't overthink it
[E]Be easily pleased
[G]Ask for help
As adults,it seems that we are constantly pursuing happiness,often with mixed results.Yet children appear to have it down to an art-and for the most part they don't need self-help books or therapy.instead,they look after their wellbeing instinctively,and usually more effectively than we do as grownups.Perhaps it's time to learn a few lessons from them.
What does a child do when he's sad? He cries.When he's angry?He shouts.Scared?Probably a bit of both.As we grow up,we learn to control our emotions so they are manageable and don't dictate our behaviours,which is in many ways a good thing.But too often we take this process too far and end up suppressing emotions,especially negative ones.that's about as effective as brushing dirt under a carpet and can even make us ill.What we need to do is find a way to acknowledge and express what we feel appropriately, and then-again like children-move.
A couple of Christmases ago, my youngest stepdaughter, who was nine years old at the time, got a Superman T-shirt for Christmas. It cost less than a fiver but she was overjoyed, and couldn't stop talking about it.Too often we believe that a new job,bigger house or better car will be the magic silver bullet that will allow us to finally be content,but the reality is these things have very little lasting impact on our happiness levels. Instead, being grateful for small things every day is a much better way to improve wellbeing.
Have you ever noticed how much children laugh? If we adults could indulge in a bit of silliness and giggling, we would reduce the stress hormones in our bodies , increase good hormones like endorphins, improve blood flow to our hearts and even have a greater chance of fighting off enfection. All of which, of course, have a positive effect on happiness levels.
The problem with being a grown up is that there's an awful lot of serious stuff to deal with---work,mortgage payments,figuring out what to cook for dinner. But as adults we also have the luxury of being able to control our own diaries and it's important that we schedule in time to enjoy the things we love.Those things might be social,sporting,creative or completely random(dancing aroud the living room,anyone?)--it doesn't matter,so long as they're enjoyable, and not likely to have negative side effects,such as drinking too much alcohol or going on a wild spending spree if you're on a tight budget.
Having said all of the above, it's important to add that we shouldn't try too hard to be happy.Scientists tell us this can backfire and actually have a negative impact on our wellbeing. As the Chinese philosopher Chuang Tzu is reported to have said:"Happiness is the absence of striving for happiness."And in that,once more,we need to look to the example of our children,to whom happiness is not a goal but a natural by product of the way they live.
41. C 表达情感。开头以问句的方式：“孩子悲伤时会怎样?孩子生气时会如何?他们的表达方式与大人不同，成人更多会选择压抑情感，并且会有不好的后果，比如致病。紧接着最后一句算是总结句：我们要找到一种合适的方式表达，像孩子那样。重点在哪里?整段不离的中心意思，重复的出现那就是情感的表达喽。选项为 C
42.E举例子的目的无非是为了证明观点。但是从例子也是可以总结出想要表达的意思的。讲到一个小女孩因为一个廉价的圣诞礼物就可以高兴，并且很快乐，就旨在讲小小的幸福。再来看看例子后面的观点。提到成人的世界里所谓的车啊，房啊之类的貌似会让我们 幸福的东西其实不然。所以一个instead 直接把本段的中心意思表达了出来，那就是幸福来自于小小的事情。对应选项E
43. A 一句话出现在第二句。问句之后，如果我们能够“愚蠢“那么一点点，我们将会有各种好处，对不对。那么这一段几乎大段的篇幅都花在这一句上了，主旨更加明显那就是：去这样做吧。Be silly.
44.B 这一段讲到成人的世界里的确有太多让人烦恼的东西，But as adults we also have the luxury of being able to control our own diaries and it's important that we schedule in time to enjoy the things we love 享受自己喜欢的东西也是很重要的。接下来举例子，各种具体事例说明那些我们可以做的可以享受的事情，并且最后说出了他们的好处。从前往后一直再说我们应该放松，享受。所以啊，在剩下的可选择的选项中只有have funs比较合适了。
45.D 不要可以去想怎样才幸福，应用了哲人的一句话来说明这个道理，旨在告诉大家当让是过程就是幸福的了。最后可以用排除法。G寻求帮助根本未提及。F 选项可以直接排除。那么对应关系，来看看D 不要想太多。“无欲无求，本就是幸福啦。“最终选定D
Section III Translation
Translate the following text from English into Chinese. Write your translation on ANSWER SHEET 2. (15 points)
Translate the following text into Chinese. Your translation should be written on the ANSWER SHEET. (15 points)
The supermarket is designed to lure customers into spending as much time as possible within its doors. The reason for this is simple:The longer you stay in the store, the more stuff you'll see, and the more stuff you see, the more you'll buy. And supermarkets contain a lot of stuff. The average supermarket, according to the Food Marketing Institute, carries some 44,00 different items, and many carry tens of thousands more. The sheer volume of available choice is enough to send shoppers into a state of information overload. According to brain-scan experiments, the demands of so much decision-making quickly become too much for us. After about 40 minutes of shopping, most people stop struggling to be rationally selective, and instead begin shopping emotionally - which is the point at which we accumulate the 50 percent of stuff in our cart that we never intended buying.
Section IV Writing
Suppose you won a translation contest and your friend Jack wrote an email to congratulate you, and ask advice on translation. Write him a reply to
2)give your advice.
You should write neatly on the ANWSER SHEET. Do not sign you own name at the end of the letter, use “Li Ming ” instead. Do not write the address .(10 point)
I’m writing to express my gratitude for your congratulation on my success in the translation contest.
As regard to my experience, I would like to offer you some proposals in this part. First and foremost, I strongly suggest you that you need to practice with painstaking effort in this field. What’s more, you had better have more communication with foreigners, which guarantees that you have a deep understanding of foreign culture. Last but not least, you are supposed to participate in some international events to accumulate a wealth of practical experience.
Thanks again and I do hope you could take my suggestions into consideration. I wish you have good luck and make a great success in your future study.
Suppose your cousin LI MING has just been admitted to a university write him/her a letter to：
(2)give him/her suggestions on how to get prepared for university life
You should write about 100 words on ANSWER SHEET 2. DO not sign your own name at the end of the letter，Use zhangwei.
Suppose your cousin LI MING has just been admitted to a university write him/her a letter to：
(4)give him/her suggestions on how to get prepared for university life
称呼： Dear Jack注意称呼中，后面的逗号不可丢，也不能写成冒号。
第一段：写作内容需涵盖两点：写信目的，表明感谢来自朋友的祝贺;可以采用这样的表达方式：I’m writing to express my gratitude for your congratulation on my success in the translation contest.
第二段： 写作内容应以建议为主体。在这个过程中可以把日常我们如何提高的方式写进正文，比如多加练习、多与外国人交流，多多接触国际事务等。本篇老师主要从这些方面进行论述，表达如下As regard to my experience, I would like to offer you some proposals in this part. First and foremost, I strongly suggest you that you need to practice with painstaking effort in this field. What’s more, you had better have more communication with foreigners, which guarantees that you have a deep understanding of foreign culture. Last but not least, you are supposed to participate in some international events to accumulate a wealth of practical experience.
第三段：再次强调重申写信目的，如Tha Thanks again and I do hope you could take my suggestions into consideration. I wish you have good luck and make a great success in your future study.
落款： Yours sincerely, 特别提醒sincerely后面逗号不能丢;签名： Li Ming特别注意 Ming 后面一定不能出现句点。
Write an essay based on the following chart. you should
1) interpret the chart and
2) give your comments.
You should write about 150 words on the ANSWER SHEET.(15 points).
As is clearly reflected in the above pie chart, the purpose of students travelling abroad demonstrates obvious differences in one college of China. According to the data given, the purpose of enjoying the beautiful landscape takes a comparatively large share, accounting for 37%, while that of relieving pressure also takes away 20% of the whole proportion.
What triggers this phenomenon? It is not difficult to put forward several factors responsible for this phenomenon. To start with, with the rapid economic development of economy, people, including college students, are becoming increasingly wealthy, which enables them to afford the once-deemed- expensive oversea traveling. In order to enjoy the charming landscape all around the world, a large proportion of students choose to travel abroad. What’s more, along with the ever-accelerating improvement of economy and society is also the ever-increasing work and life pressure. Consequently, the purpose of relieving pressure ranks the second among all the purposes for folks to travel around the world.
In view of the arguments above, we can conclude that the current phenomenon is of no surprise. And therefore, it can be predicted that admiring the scenery and alleviating pressure will still be the main purpose for people to arrange a traveling to other countries.